Noorderbinnensingel 15 & 16
9712 XB Groningen

Uniek beleggingsobject gelegen op een toplocatie nabij het centrum van Groningen. Dit geheel verhuurde beleggingsobject betreft een recent opgeleverd appartementencomplex bestaande uit elf luxe appartementen met een zeer hoogwaardig afwerkingsniveau. Tijdens de transformatie is het pand volledig gestript en duurzaam verbouwd. Hierdoor heeft het de karakteristieke details van een pand uit 1900, maar voelt het qua wooncomfort als nieuwbouw.

Bij de realisatie is rekening gehouden met de duurzaamheid o.b.v. energietransitie. Zo zijn alle appartementen gasloos, is het pand volledig geïsoleerd, zijn alle ramen voorzien van HR++ beglazing en zijn er in totaal 86 zonnepanelen geplaatst. Alle appartementen worden verwarmd middels vloerverwarming en zijn voorzien van een warmwaterpomp. Kortom; een zeer courante en toekomstbestendige belegging!

Kerngegevens

▪ Volledig verhuurd.
▪ Huurgarantie, geen klein onderhoud en geen leegstand risico.
▪ Totale bruto vloeroppervlakte 860 m2.
▪ Energiezuinig (energielabel A+ en A)
▪ Voorzien van 86 zonnepanelen.
▪ Asbestvrij.
▪ Garantie op uitgevoerde bouwwerkzaamheden.
▪ Gelegen op een toplocatie t.o.v. het centrum.

Locatie

Het appartementencomplex is zeer gunstig gelegen op loopafstand van het centrum van Groningen aan de rand van het Noorderplantsoen. Meerdere supermarkten, restaurants en winkels bevinden zich op loopafstand.

Download voor de volledige beschrijving van dit beleggingsobject de verkoop brochure.

 

Prijs op aanvraag
Beschikbaar
Tuinstraat 44 B&C
9711 VE Groningen

Bovenwoning welke in 2013 is verbouwd tot twee zelfstandige wooneenheden. Tijdens de renovatie is het pand volledig geïsoleerd waardoor het energielabel nu op A uitkomt.

De appartementen worden gemeubileerd verhuurd en zijn hierdoor geschikt voor verhuur aan expats. In de installatie ruimte op de eerste etage staat een wasmachine voor gemeenschappelijk gebruik.

Indeling appartementen

44B is gelegen op de eerste etage en 44C op de tweede etage. Aan de voorzijde van de appartementen is de woonkamer gelegen met open keuken.

Aan de achterzijde de slaapkamer en de badkamer met douche, wastafel en toilet. Het appartement op de eerste etage heeft nog aan balkon aan de achterzijde.

Locatie

De Tuinstraat is gelegen op steenworp afstand van de binnenstad van Groningen en het UMCG. Het pand is door de locatie zeer geschikt voor verhuur aan medewerkers van het UMCG.

In de directe omgeving bevinden zich meerdere supermarkten, winkels en restaurants op loopafstand.

Download de volledige verkoopbrochure voor alle beschikbare informatie van dit beleggingsobject.

€ 235.000
Verkocht onder voorbehoud
Aquamarijnstraat 1
9743 PA Groningen
Prijs op aanvraag
Verkocht
Dirk Huizingastraat 9
9713 GL Groningen
€ 825.000
Beschikbaar
Kometenstraat 46
9742 EE Groningen

Deze belegging betreft een kamerverhuurpand met verleende omgevingsvergunning voor verbouw tot 5 appartementen. Het object is voor verhuur zeer gunstig gelegen ten opzichte van het Zernikecomplex.

Het object is momenteel in gebruik als studentenwoning met zes ruime kamers en gemeenschappelijke woonkamer op de begane grond. Voor de verhuur aan studenten zijn de benodigde vergunningen aanwezig. De woning zal bij verkoop leeg en vrij van huur worden opgeleverd.

Onderstaand de beknopte informatie; bij interesse sturen wij u graag de uitgebreide verkoopbrochure met hierin de bouwtekeningen, omgevingsvergunning, fotoreportage en overige informatie.

Herontwikkeling

Naast de mogelijkheid tot verhuur in de huidige staat is het mogelijk het object te verbouwen tot 5 appartementen. De omgevingsvergunning en woonvormingsvergunning voor verbouw zijn (onherroepelijk) verleend. De appartementen hebben na verbouwing een grootte van 25, 25, 31, 32 en 34m².

Potentiële netto huuropbrengst na verbouw: € 43.200,-

Huidige Indeling

Entree/hal met trapopgang en toilet, slaapkamer ca. 18m², ruime en lichte woonkamer van ca. 38m² met open keuken o.a. voorzien van 5-pits gaskookplaat,
afzuigkap, vaatwasser, oven en koelkast/vriezer. De woonkamer is in 2018 aan de achterzijde uitgebouwd, vanuit de woonkamer toegang tot de
achtertuin gelegen op het zonnige zuiden.
Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers van ca. 15m², 15m² en 9m², badkamer voorzien van douche, wastafelmeubel en tweede toilet.
Tweede verdieping: middels vaste trap te bereiken overloop, twee slaapkamers van ca. 15m² en 16m², stookruimte met plek voor wasmachine en droger, slaapkamer van ca. 16m² met toegang tot het dakterras van ca. 15m² gelegen op het zuiden.

Potentiële netto huuropbrengst in de huidige staat: € 26.280,-

Locatie

Het object is gelegen aan de Noordzijde van de stad Groningen in de wijk Paddepoel. Het pand is gunstig gesitueerd ten opzichte van het Zernikecomplex (drie minuten fietsafstand). De binnenstad van Groningen is binnen tien minuten per fiets te bereiken. Verder zijn in de directe omgeving meerdere supermarkten en winkels op loopafstand gelegen.

Bijzonderheden

• Aanvaarding in overleg
• Oplevering leeg en vrij van huur
• Voorzien van dubbelglas en gedeeltelijk kunststofkozijnen
• Huidige staat van onderhoud is goed
• Carport en garage
• Mogelijkheid tot het vergroten van netto huuropbrengst
• Zeer gunstig gelegen beleggingsobject
• Ook geschikt voor ouders met studerende kinderen
• I.v.m. privacy van de huurders zijn er geen foto’s van de kamers geplaatst

€ 395.000
Verkocht
Gorechtkade 109
9713 BK Groningen
€ 200.000
Verkocht

Altijd op de hoogte van het laatste aanbod?

Wanneer u zich inschrijft voor onze mailing bent u altijd als eerste op de hoogte van ons nieuwste aanbod.

DIRECT INSCHRIJVEN