Over ons

Alles over het succesvol aankopen, verkopen of stille verkoop

In deze markt is het aanbod schaars. Daarnaast haalt veel aanbod het internet momenteel niet.

Verkopen?

Indien u uw beleggingspand wil verkopen kiest Allooy er voor om uw pand zo breed mogelijk in de markt te zetten voor maximaal bereik. Enerzijds om voor u de beste deal te sluiten en anderzijds om transparant te blijven. Een helder en duidelijk verkoopproces minimaliseert het risico van vriendjespolitiek en belangenverstrengeling. Indien u uw vastgoed onder de radar wil verkopen kan dat natuurlijk ook. We bespreken samen aan wie we uw vastgoed aanbieden en hoe het verkoopproces er uit zal zien.

Aankopen?

Indien u vastgoed wil aankopen maar geen goede ingang hebt kan Allooy Vastgoed u ook helpen. Zoals gezegd haalt het meeste aanbod het internet niet. Tijdens een bak koffie bespreken we uw wensen, eisen, budget en vertellen we u wat de mogelijkheden zijn. Wanneer Allooy Vastgoed een belegging tegen komt die voor u interessant kan zijn, kunnen we snel met u schakelen. Allooy Vastgoed behartigt uw belangen en gebruikt haar jarenlange ervaring om alle kansen en risico’s van het object in kaart te brengen. U betaalt hiervoor een aankoopcourtage.

Stille verkoop?

Het gebeurt regelmatig dat een relatie van Allooy een pand wil verkopen zonder te etaleren. In dat geval kijken we bij welke relatie dit object uit ons bestand zou passen. Wij bieden het object aan maar behartigen in dit geval nadrukkelijk het belang van de verkoper. Uiteraard betaalt u hiervoor geen courtage maar u kunt wel een eerlijk proces verwachten.

Uitsluitend de stad Groningen

Omdat de regels, spelers en het aanbod in elke stad anders zijn beperkt Allooy Vastgoed zich tot de stad Groningen. Wilt u op de hoogte blijven van het beleggingsaanbod van Allooy Vastgoed, dan kunt u zich kosteloos inschrijven voor de mailing of bellen om een afspraak te maken voor een nadere verkenning of kennismaking.

Vastgoedpartners

Wij werken samen met een team van ervaren vastgoedspecialisten uit andere werkvelden binnen de Calculus Groep. Van vergunningen en bouwtekeningen tot verbouwing en inrichting, wij kunnen u op al deze uiteenlopende vlakken bijstaan. Deze lijnen zijn kort, onze partners zijn allemaal gevestigd in ons kantoor aan de Oosterkade in Groningen.

Wie zijn wij?

Roelof Bleeker
Roelof BleekerBeleggingsmakelaar | Mede-eigenaar Allooy Vastgoed B.V.
Roelof Bleeker heeft ruim 10 jaar ervaring als beleggingsmakelaar en kan u daarnaast alles vertellen over het succesvol beleggen in vastgoed. In 2018 heeft Roelof Bleeker Allooy Vastgoed B.V. opgericht en is hij voor zichzelf begonnen.
Nick Liewes
Nick LiewesVastgoedmanager | Mede-eigenaar Allooy Vastgoed B.V.
Nick Liewes heeft jarenlange ervaring binnen alle facetten van het vastgoedbeheer. Van commercieel beheer tot technisch beheer, Nick Liewes weet hoe het beste rendement behaald kan worden op uw vastgoed.
Herald Buss
Herald BussOfficemanager | Verhuur/Vastgoedbeheerder Allooy Vastgoed B.V.
Herald Buss heeft jarenlange ervaring wanneer het aankomt op officemanagement, verhuur en het beheer van vastgoed in Groningen. In zowel langdurige verhuur als shortstay management en alles wat hierbij komt kijken.
Contact Opnemen

Altijd op de hoogte van het laatste aanbod?

Wanneer u zich inschrijft voor onze mailing bent u altijd als eerste op de hoogte van ons nieuwste aanbod.

DIRECT INSCHRIJVEN

Altijd op de hoogte van het laatste aanbod?

Wanneer u zich inschrijft voor onze mailing bent u altijd als eerste op de hoogte van ons nieuwste aanbod.

DIRECT INSCHRIJVEN