Aquamarijnstraat 1
9743 PA
€ 2.750.000
Verkocht
Dirk Huizingastraat 9
9713 GL
€ 825.000
Beschikbaar
Kometenstraat 46
9742 EE

Deze belegging betreft een kamerverhuurpand met verleende omgevingsvergunning voor verbouw tot 5 appartementen. Het object is voor verhuur zeer gunstig gelegen ten opzichte van het Zernikecomplex.

Het object is momenteel in gebruik als studentenwoning met zes ruime kamers en gemeenschappelijke woonkamer op de begane grond. Voor de verhuur aan studenten zijn de benodigde vergunningen aanwezig. De woning zal bij verkoop leeg en vrij van huur worden opgeleverd.

Onderstaand de beknopte informatie; bij interesse sturen wij u graag de uitgebreide verkoopbrochure met hierin de bouwtekeningen, omgevingsvergunning, fotoreportage en overige informatie.

Herontwikkeling

Naast de mogelijkheid tot verhuur in de huidige staat is het mogelijk het object te verbouwen tot 5 appartementen. De omgevingsvergunning en woonvormingsvergunning voor verbouw zijn (onherroepelijk) verleend. De appartementen hebben na verbouwing een grootte van 25, 25, 31, 32 en 34m².

Potentiële netto huuropbrengst na verbouw: € 43.200,-

Huidige Indeling

Entree/hal met trapopgang en toilet, slaapkamer ca. 18m², ruime en lichte woonkamer van ca. 38m² met open keuken o.a. voorzien van 5-pits gaskookplaat,
afzuigkap, vaatwasser, oven en koelkast/vriezer. De woonkamer is in 2018 aan de achterzijde uitgebouwd, vanuit de woonkamer toegang tot de
achtertuin gelegen op het zonnige zuiden.
Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers van ca. 15m², 15m² en 9m², badkamer voorzien van douche, wastafelmeubel en tweede toilet.
Tweede verdieping: middels vaste trap te bereiken overloop, twee slaapkamers van ca. 15m² en 16m², stookruimte met plek voor wasmachine en droger, slaapkamer van ca. 16m² met toegang tot het dakterras van ca. 15m² gelegen op het zuiden.

Potentiële netto huuropbrengst in de huidige staat: € 26.280,-

Locatie

Het object is gelegen aan de Noordzijde van de stad Groningen in de wijk Paddepoel. Het pand is gunstig gesitueerd ten opzichte van het Zernikecomplex (drie minuten fietsafstand). De binnenstad van Groningen is binnen tien minuten per fiets te bereiken. Verder zijn in de directe omgeving meerdere supermarkten en winkels op loopafstand gelegen.

Bijzonderheden

• Aanvaarding in overleg
• Oplevering leeg en vrij van huur
• Voorzien van dubbelglas en gedeeltelijk kunststofkozijnen
• Huidige staat van onderhoud is goed
• Carport en garage
• Mogelijkheid tot het vergroten van netto huuropbrengst
• Zeer gunstig gelegen beleggingsobject
• Ook geschikt voor ouders met studerende kinderen
• I.v.m. privacy van de huurders zijn er geen foto’s van de kamers geplaatst

€ 395.000
Verkocht
Gorechtkade 109
9713 BK
€ 200.000
Verkocht