Your search results

Compleet gerenoveerde woning

€ 1.275 excl.
Vechtstraat 36, ,
add to favorites
490
verhuurd

Per 15 februari is deze prachtig afgewerkte woning te huur van circa 110m2! Qua locatie is de woning zeer gunstig gelegen. De woning is gelegen in de Rivierenbuurt te Groningen op slechts 5 minuten afstand van het stadscentrum en met een grote supermarkt op loopafstand. Tevens is de woning zeer gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen van Groningen en ten opzichte van het centraal station van Groningen.

Vanuit de entreehal komt u in de ruime woonkamer van circa 40m2. Vanuit de woonkamer is de open hoekkeuken te bereiken welke is voorzien van een inbouwkoelkast met vriesvak, keramische kookplaat, afzuigkap, inbouwvaatwasmachine, inbouw combioven en meer dan voldoende kastruimte. Vanuit de keuken is tevens het balkon te bereiken.

Middels de trapopgang in de entreehal is de boven verdieping te bereiken. Op de bovenverdieping bevinden zich twee slaapkamers met ieder hun eigen badkamer! Tevens beschikt één van de slaapkamers over een eigen balkon. Beide badkamers zijn voorzien van een douche, toilet en wastafelmeubel. Tevens zijn er aan weerskanten twee studeer/werkkamers aanwezig op de bovenverdieping.

Er kunnen zich maximaal twee personen inschrijven op het adres. De woonruimte is uitermate geschikt is voor twee expats, twee PhD studenten, twee werkende personen of vrienden/vriendinnen. In overleg is het mogelijk om de woning gemeubileerd te huren.

Adres: Vechtstraat 36
Stad:
Provincie:
Postcode: 9725CV
Land: Nederland
Objectcode: 18544
Prijs: € 1.275 excl.
Oppervlakte: 110 m2
Kamers: 5
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
rendement, beheer, debiteurenrisico, vastgoedportefeuille, allooy, alloy, de huurinkomsten, rendement, Vastgoedbeheer, belegger, beleggen, belegging, panden, vastgoedbeheer, allooy, vastgoed, verhuur, te huur, huur, huren, huurhuis, huurwoning, woning, appartement, studio, kamer, woning, benedenwoning, centrum, groningen, stad, studenten, student,

Nick Liewes

Verhuurmakelaar
050 211 20 77
06 82 511 408
nick.liewes@allooy.nl

Neem contact met ons op

Ik ga akkoord met het versturen van mijn gegevens. Allooy gebruikt deze gegevens enkel voor correspondentie. De gegevens worden op geen enkele andere manier gebruikt of gedeeld.