Your search results

Wie zijn wij?

Allooy Vastgoedbeheer is het bedrijf waar u terecht kunt voor het huren van woonruimte in Groningen zonder dat u als huurder zijnde hier kosten voor betaald!

Het woningaanbod dat Allooy Vastgoedbeheer te huur aanbiedt verschilt van (gemeubileerde) appartementen, studio’s tot kamers. Alle woonruimtes zijn gelegen in de aantrekkelijke buurten en wijken van Groningen.

Indien u een woonruimte ziet welke u aanspreekt kunt u eenvoudig reageren via onze website. Door middel van één klik op de reageer button kunt u ons uw contactgegevens toezenden en zal er spoedig contact met u worden opgenomen.

Bent u opzoek naar woonruimte, maar past het huidig aanbod niet bij uw eisen en wensen dan kunt u eenvoudig middels het sturen van een email naar info@allooy.nl uw eisen en wensen aan ons kenbaar maken. Hierop krijgt u van ons een ontvangstbevestiging en mocht er woonruimte te huur worden aangeboden welke voldoet aan uw eisen en wensen zal er contact met u worden opgenomen hieromtrent.

Aangezien Allooy Vastgoedbeheer de woonruimtes namens de verhuurder te huur aanbiedt worden u als huurder zijnde geen enkele kosten in rekening gebracht!